Lodewijkveste Tandartsen sinds 2010

Ons verhaal

Lodewijkveste Tandartsen is een samenwerking tussen tandarts N.R. Coevoet en tandarts O.D. Landeweer. Tandarts Coevoet is eind 2009 verhuisd van zijn vorige locatie naar dit pand. Tandarts Landeweer is op deze locatie gestart in 2010 na een aantal jaren tandarts medewerker geweest te zijn in Velp, Zwolle en Wezep. In de loop der jaren is het team uitgebreid met onze huidige mondhygienist mevr. I. van Asselt-Kamphorst, meerdere (preventie) assistentes en daarnaast zijn zelfstandige tandarts medewerkers toegevoegd aan het team.

'Behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden.' Team Lodewijkveste Tandartsen

De praktijk is gevestigd aan de Koning Lodewijklaan 332 te Apeldoorn. Parkeren is gratis echter sinds 2018 is er aan de voorzijde van het pand een blauwe parkeer zone met een maximum parkeer duur van 1,5 uur. Achter en naast het pand is vrij parkeren. In de nabije omgeving vindt u o.a. een Spar supermarkt.

Het team bestaat op dit moment uit 5 tandartsen, 1 mondhygiënist(e), 5 preventie assistentes, 3 algemene assistentes en 2 balie medewerkers.

Naast reguliere tandheelkunde kunt u op deze locatie terecht voor beugel behandelingen (orthodontie), implantaat behandelingen (implantologie) en tandvlees behandelingen: alle behandelingen vinden zoveel mogelijk onder één dak plaats. Preventie en hygiene vinden wij zeer belangrijk.

Er wordt veel tijd besteed aan opleidingen (intern en extern). Daarnaast zijn wij ook een leerbedrijf/instelling voor mondhygienisten en tandarts-assistentes in opleiding.

De airconditioned praktijk bestaat, naast onze ruime en overzichtelijke wachtkamer, uit zes behandelkamers en een röntgen ruimte. Wij werken met een webagenda en als service met een afspraak herinnering vooraf via email en sms. Wilt u bij aankomst u en/of uw familie aanmelden middels de aanmeldzuil naast onze balie? Desgewenst kunt u natuurlijk de balie assistente ook persoonlijk spreken.

Wij werken uitsluitend volgens afspraak.

Er is een ruime openstelling o.a. dinsdagavond tot 21.00 uur en vrijdagmiddag tot 17.00 uur.

Lodewijkveste Tandartsen ©2024

Lodewijkveste Tandartsen ©2024