Lodewijkveste Tandartsen

| | Huisregels | 24/7 |

Aanmelden als nieuwe patient.


Welkom bij Lodewijkveste Tandartsen. Wij bieden u als patiënt graag een optimale mondzorg in onze comfortabele praktijk.


Stacks Image 162

' Behandelen zoals wij zelf behandeld zouden willen worden ' is sinds eind 2009 ons motto.
Wij werken uitsluitend op afspraak en zoveel mogelijk op tijd zodat u niet of nauwelijks hoeft te wachten. Wilt u 5 min voor de afspraak aanwezig zijn en u aanmelden?
Communicatie vinden wij belangrijk net als preventie: wij verwachten u minimaal 1 keer per jaar voor controle maar onze voorkeur heeft elk half jaar.
Voor uw en onze veiligheid werken wij met huisregels die gelden voor alle patiënten. Agressie en bedreiging leiden tot uitschrijving. In voorkomende gevallen wordt aangifte gedaan bij de politie.

U kunt zich aanmelden als nieuwe patiënt op deze pagina met beveiligde verbinding ivm uw persoonsgegevens.
Houdt u er rekening mee dat wij de gegevens van uw vorige tandarts nodig hebben (bij voorkeur digitaal) en een volledig ingevulde gezondheidsvragenlijst en tandheelkundige vragenlijst. U wordt op de wachtlijst geplaatst en nadat uw gegevens zijn ontvangen, neemt de balie assistente contact met u op voor het maken van een intake afspraak. Bij een intake afspraak wordt mogelijk een röntgen overzichtsfoto en 2 bite-wing foto's gemaakt. Daarnaast voert de tandarts de controle uit en bespreekt de diagnose met u. Bij uitgebreide (vervolg)behandelingen wordt veelal een begroting gemaakt en met u besproken.
De koppeling met onze webagenda wordt geactiveerd na uw eerste afspraak. U ontvangt van ons tijdig een oproep email voor de volgende controle maar u kunt natuurlijk ook meteen uw volgende afspraak inplannen. Geeft u wijzigingen in uw email en persoonlijke gegevens tijdig door?


 • Specialismen

  Naast reguliere tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons terecht voor orthodontie, implantologie, tandvlees behandelingen en chirurgie behandelingen.

 • Wachtlijst?

  Op dit moment is er een wachtlijst. De doorloop is 2-3 weken. Zodra uw gegevens van uw vorige tandarts ontvangen en beoordeeld zijn, wordt u uitgenodigd voor een intake onderzoek.

 • Veilig?

  Is deze verbinding veilig?

  Ja. In verband met verscherpte privacy wetgeving is deze (SSL) verbinding veilig. De gegevens worden veilig en vertrouwelijk behandeld.

 • Angst?

  Alle behandelaars bij Lodewijkveste Tandartsen zijn getraind in de omgang met angstige patiënten. Bespreek dus gerust uw angst.

 • Betaling

  De tandarts kan, omdat u een nieuwe patiënt bent bij Lodewijkveste Tandartsen, bepalen dat u het eerste jaar uitsluitend onder pin betaling behandeld kan worden. U krijgt dan na uw pin-betaling een factuur en bewijs hiervan mee.Let op! Wilt u het formulier invullen voor elk gezinslid?

U kunt zich natuurlijk ook altijd op de praktijk aanmelden.

Hier leest u de huisregels die voor alle patiënten gelden.


| Naar aanmelden als nieuwe patient